• Ebook Food biochemistry and food processing

    Ebook Food biochemistry and food processing

    This book was designed to fill the gap by assembling information on following six broad topics in the two areas: Principles of food biochemistry; advances in selected areas of food biochemistry; food biochemistry and the processing of muscle foods and milk; food biochemistry and the processing of fruits, vegetables and cereals; food biochemistry and the processing of fermented foods; food microbiology and food safety.

     901 p tgu 26/03/2017 10 0

  • Ebook Solving problems in food engineering

    Ebook Solving problems in food engineering

    The book deals with problems in fluid flow, heat transfer, mass transfer,and the most common unit operations that find applications in food processing,i.e., thermal processing, cooling and freezing, evaporation, psychometrics, anddrying.

     297 p tgu 19/12/2016 12 2

  • Ebook Tiếng Anh giao tiếp hiện đại (Quan điểm, lý giải, yêu cầu, cảm ơn): Phần 2

    Ebook Tiếng Anh giao tiếp hiện đại (Quan điểm, lý giải, yêu cầu, cảm ơn): Phần 2

    Nối tiếp nội dung phần 1, phần 2 cuốn sách giới thiệu tới người đọc các bài học từ bài 11 bao gồm: Sự phán đoán, sự chính xác, tin tưởng và không tin tưởng, sự quyết định, lời tỉnh cầu, sự giúp đỡ,... Mời các bạn cùng tham khảo nội dung chi tiết.

     50 p tgu 22/07/2016 75 7

  • Ebook Tiếng Anh giao tiếp hiện đại (Quan điểm, lý giải, yêu cầu, cảm ơn): Phần 1

    Ebook Tiếng Anh giao tiếp hiện đại (Quan điểm, lý giải, yêu cầu, cảm ơn): Phần 1

    Bộ sách "Tiếng Anh giao tiếp hiện đại" giúp bạn có thể tự rèn luyện các khả năng đọc, giao tiếp và nghe tiếng Anh. Phần 1 cuốn sách là các bài học về quan điểm, lời khuyên, lời đề nghị, sự thuyết phục, sự đồng ý và không đồng ý,... mời các bạn tham khảo

     56 p tgu 22/07/2016 83 6

Hướng dẫn khai thác thư viện số