Thành viên từ
16-01-2015
4 Tài liệu
0 Quan Tâm
13 Lượt xem
Thông tin tài khoản
Ebook Food biochemistry and food processing
This book was designed to fill the gap by assembling information on following six broad topics in the two areas: Principles of food biochemistry; advances in selected areas of food biochemistry; food biochemistry and the processing of muscle foods and milk; food biochemistry and the processing of fruits, vegetables and cereals; food biochemistry and the processing of fermented foods; food microbiology and food safety.
Từ khóa: Ebook Food biochemistry and food processing,Food biochemistry and food processing,Principles of food biochemistry,Food biochemistry and the processing of fruits,Food microbiology and food safety
Giáo trình Thực hành đánh giá cảm quan
Nội dung "Giáo trình Thực hành đánh giá cảm quan" trình bày một cách rõ ràng, rõ ràng cô đọng những kiến thức cở bản về lý thuyết cũng như thực hành của đánh giá cảm quan trong đó tác giải dành nhiều sự chú ý đến các phép thử cảm quan.
Từ khóa: Giáo trình Thực hành đánh giá cảm quan,Thực hành đánh giá cảm quan,Đánh giá cảm quan,Phép thử cảm quan,Phương pháp thí nghiệm cảm quan,Phân tích cảm quan