• Ebook Tiếng Anh giao tiếp hiện đại (Quan điểm, lý giải, yêu cầu, cảm ơn): Phần 1

    Ebook Tiếng Anh giao tiếp hiện đại (Quan điểm, lý giải, yêu cầu, cảm ơn): Phần 1

    Bộ sách "Tiếng Anh giao tiếp hiện đại" giúp bạn có thể tự rèn luyện các khả năng đọc, giao tiếp và nghe tiếng Anh. Phần 1 cuốn sách là các bài học về quan điểm, lời khuyên, lời đề nghị, sự thuyết phục, sự đồng ý và không đồng ý,... mời các bạn tham khảo

     56 p tgu 22/07/2016 479 8

  • Ebook Tiếng Anh giao tiếp hiện đại (Quan điểm, lý giải, yêu cầu, cảm ơn): Phần 2

    Ebook Tiếng Anh giao tiếp hiện đại (Quan điểm, lý giải, yêu cầu, cảm ơn): Phần 2

    Nối tiếp nội dung phần 1, phần 2 cuốn sách giới thiệu tới người đọc các bài học từ bài 11 bao gồm: Sự phán đoán, sự chính xác, tin tưởng và không tin tưởng, sự quyết định, lời tỉnh cầu, sự giúp đỡ,... Mời các bạn cùng tham khảo nội dung chi tiết.

     50 p tgu 22/07/2016 416 10

  • Ebook Food biochemistry and food processing

    Ebook Food biochemistry and food processing

    This book was designed to fill the gap by assembling information on following six broad topics in the two areas: Principles of food biochemistry; advances in selected areas of food biochemistry; food biochemistry and the processing of muscle foods and milk; food biochemistry and the processing of fruits, vegetables and cereals; food biochemistry and the processing of fermented foods; food microbiology and food safety.

     901 p tgu 26/03/2017 244 4

  • C# Basic

    C# Basic

    Hướng dẫn lập trình C# cơ bản

     110 p tgu 02/01/2019 181 2

  • Ebook Interiors: An Introduction - Part 2

    Ebook Interiors: An Introduction - Part 2

    The followings will be discussed in "Interiors: An Introduction - Part 2": Furniture selection; architectural detail; floor materials and coverings; art and accessories; historic influences in design.

     284 p tgu 10/02/2022 38 0

  • Ebook Interiors: An Introduction - Part 1

    Ebook Interiors: An Introduction - Part 1

    The followings will be discussed in "Interiors: An Introduction - Part 1": The Process and Profession of Design; Special Considerations in Design; Design Principles, Elements, and Style, has a new name; Color, features twenty-one new photographs; Lighting and Technology; Space Planning Considerations; Furniture Arrangement.

     245 p tgu 10/02/2022 38 0

  • Ebook Architects' Data (Third Edition): Part 2

    Ebook Architects' Data (Third Edition): Part 2

    The followings will be discussed in part 2 of ebook Architects' Data (Third Edition): Hospitals, stadiums, sports facilities, sports halls, swimming pools, amusement arcades, roads, parking facilities, public transport, railways, cemeteries, landscape architecture, garden enclosures, biological engineering, animal husbandry, renewable energy, building physics, sport and leisure, transport, external works, agriculture, building services.

     305 p tgu 10/02/2022 31 0

  • Ebook Architects' Data (Third Edition): Part 1

    Ebook Architects' Data (Third Edition): Part 1

    This book provides architects and designers with a concise source of the core information needed to form a framework for the detailed planning of any building project. The followings will be discussed in part 1 of ebook Architects' Data (Third Edition): Basics, design process, building components, residential buildings, accommodation, education and research, cultural venues, administration and offices, retail, industry and trade, religious...

     303 p tgu 10/02/2022 30 0

Hướng dẫn khai thác thư viện số